Разгледайте нашите проекти:

zoomshape-consulttrade

ZoomShape.com

Zoomshape.com e онлайн магазин за хранителни добавки, които предлага едни от най-известните марки продукти в този бранш. Броя на предлаганите стоки е над 2000.

Training.Zoomshape.com

Training ZoomShape е онлайн платформа за здравословен начин на живот, предлагаща на своите потребители различни услуги и разнообразна информация за най-новите и съвременни тенденции във физическото състояние и диетология.

training-consulttrade
zoocook-consulttrade

Zoocook.com

Zoocook.com е онлайн магазин, предлагащ храна за кучета и котки, аксесоари и медикаменти за домашни любимци. Zoocook.com  е официален вносител и оторизиран представител за България на испанските “Piensos Ortin S. A.” и италианските “Nutrix Piu”.

„Fitness & SPA SPARTAK“

Редизайн на сайта на „Fitness & SPA SPARTAK“. „Fitness & SPA SPARTAK“ е спортен център, разполагащ с фитнес, басейни, SPA и масажи.

spartak-consulttrade
dms-consulttrade

DMS Health Group

Уеб сайт на DMS Health Group – dms.healthgroup.co. Consult Trade e партньор с DMS Health Group и имат съвместни проекти, по които работят специалистите и от двете фирми.

Magic wand for beauty

Изработка на уеб сайт на „Magic wand for Beauty“ – сайт за козметичния продукт „Energy Beauty Bar“.

magic-consulttrade
ssarm-consulttrade

S.S.A.R.M.

Уеб сайт за S.S.A.R.M. – SYSTEMS, SOLUTIONS, ASSESSMENT AND RISK MANAGEMENT. SSARM е висококвалифициран доставчик в областта на предоставянето на IT решения за бизнеса и организациите.

Start typing and press Enter to search