about-us-pic-consulttrade

Кои сме ние?

Ние сме компания, изградена върху здравите основи на лоялност, надежност и сигурност. Предлагаме разнообразие от съвременни решения за един успешен  бизнес. Консултантски услуги, стратегически бизнес съвети, план за развитие, както и всички необходими инструменти за успешно постигане на заложените цели.

Какъв екип Ви очаква?

Екипът ни е съставен от надеждни служители, всеки специалист в своята област. Ние можем да Ви помогнем да изградите или подобрите своя бизнес. Разполагаме с най-добрите решения, инструменти и съвети.

Какви са нашите стремежи?

Нашата мисия и цел е да Ви бъдем верен партньор и да Ви помогнем да преодолеете трудностите, пред които ще се изправите, докато постигате Вешите цели. Ще обърнем внимание на всеки един детайл и ще се стремим към съвършенство.

Професионализъм, Ефективност и Дискретност.

Какво можем да постигнем заедно?

Уникалност в дигиталния свят

about-us-icon2-consulttrade

За бизнесът Ви ние може да предложим няколко неща: модерен уеб сайт, който да представи в най-добрата светлина Вас и Вашата дейност, онлайн магазин, изработване на корпоративна идентичност, корпоративни и рекламни материали, дигитални банери, СЕО оптимизация на вече създаден сайт и неговото позициониране в търсачките, създаване и развитие на социални канали, рекламни кампании, маргетингови стратегии и имейл маркетинг. Екипът на ConsultTrade.eu отдели нужното време, креативност и желание, за да подобрим Вашите постижения.

Консултиране по всички въпроси, свързани с вашия бизнес

about-us-icon1-consulttrade

Консултанските ни услуги ще подпомогнат бизнеса Ви и ще внесат  яснота по правните въпроси и документи, късаещи Вашата компания. Притежава опит с изготвянето и развиване на проекти и обществени поръчки.

Нашите умения и знания в проценти

Уеб и графичен дизайн

Маркетинг и реклама

Адрес

Адрес

гр. София, ул. Васил Кънчев 26

Телефон

Телефон

0883 20 30 45

Email Адрес

Email Адрес

info@consulttrade.eu

Пишете ни

Start typing and press Enter to search