УЕБ
ДИЗАЙН

web-sites

ЗАЩО ДА ИМАМЕ
РАБОТЕЩ УЕБ САЙТ?

 • ЗА ДА ПРЕДСТАВЯШ ПРОДУКТИТЕ ИЛИ УСЛУГИТЕ СИ БЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ
  Нека сайтът Ви работи, дори когато имате нужда от почивка. Той ще представя твоя бизнес денонощно, за да може до теб винаги да достигат хора, които се интересуват от предложенията ти. От теб се иска само, да заявиш изработка на уеб сайт на точното място.
 • ЗА ДА ИМАШ ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПОРЪЧКА
  Ако днес в офиса или магазина ти влезнат 10 човека, в уеб сайта ти могат да влезнат 10 хиляди. Увеличи шансовете за покупка, накарай повече хора да разберат за невероятните услуги или продукти, които предлагаш.
 • ЗА ДА ИЗГРАДИШ ДОВЕРИЕ СРЕД КЛИЕНТИТЕ
  Вече никой не се доверява на някого просто така, всеки иска да провери с кого ще работи.  Продажбата от „уста на уста“ вече не е ефективна. Довери се на сигурния начин.

КАКВИ СА СТЪПКИТЕ
ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА УЕБ САЙТА?

1

АДАПТИВЕН ДИЗАЙН

Статистиката сочи, че по-голямата част от населението използва мобилния си телефон, за да сърфира в интернет пространството. Затова е от голямо значение твоя уеб сайт да е адаптиран към всички видове мобилни устройства.

2

МОДЕРНА ВИЗИЯ

Дизайнът на уеб сайта е от изключителна важност в днешно време. За да пребориш конкуренцията си винаги трябва да си една стъпка пред тях. А какъв по-добър начин от една запомняща се визия за твоя уеб сайт.

3

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Може един уеб сайт да е с много модерен дизайн и предложенията ти да са на страхотни цени, но това не е достатъчно ако няма кой да влезе в твоя уеб сайт. SEO оптимизацията е ключов етап от изработката. Тя ще помогне на потребителите да откриват теб в търсачките, когато имат нужда от подобен тип услуга или продукт.

КАКВО ВКЛЮЧВА ОФЕРТАТА ЗА
ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ?

 • Анализ и консултация

 • Дизайн и изработка

 • Оптимизация на сайта

 • Поддръжка

КАКВО СЕ ИЗИСКВА ОТ ВАС?

От теб очакваме да ни информираш с подробности за твоя бизнес, услугите или продуктите, които предлагаш. Разбира се ние от Consulttrade.eu ще ти помогнем с подробни насоки, препоръки и предложения.

Научи още…

Start typing and press Enter to search