SEO
ОПТИМИЗАЦИЯ

След като сте изградили своята идентичност е необходимо и да имате трафик към запомнящото се представяне сред аудиторията.

pozicionirane

КАКВО Е
SEO ОПТИМИЗАЦИЯТА?

SEO оптимизация на сайт – в днешния дигитален свят оптимизацията на сайта и доброто присъствие в социалните мрежи е едно от най-важните неща за успешния бизнес. Ние знаем как да изведем страницата и сайта Ви на предни позиции в търсачките и да изготвяме оптимизирани текстове.

КАКЪВ Е ПРОЦЕСЪТ
НА SEO ОПТИМИЗАЦИЯТА?

Процесът на SEO оптимизация, който следваме ние, се състои от няколко важни стъпки, като нито една от тях не бива да бъде прескачана и нито една от тях не бива да бъде подценявана. Ние подхождаме индивидуално към всеки конкретен случай в зависимост от дейността, която развивате, стоките и/или услугите, които предлагате във Вашия сайт.

1. SEO консултация и одит

1. SEO консултация и одит

SEO специалистите на Consult Trade ще се запознаят изцяло с Вашия уеб сайт – как е създаден, неговата структура, връзки, текстове и други. Ще проследят дали имате някакви забрани от търсачките (блокиране), дублиране на текстово съдържание и мястото, на което излиза Вашия сайт в търсачките, и неговата индексация. Освен това ще проучим конкурентите Ви и каква оптимизация и ключови думи са използвани при тях, за да можем да съставим най-добрия SEO план за Вашия бизнес.

2. Определяме на целите

2. Определяме на целите

Всеки ден милиони хора по света търсят нещо, от което се интересуват в търсачките. Думите и изразите, които те използват се наричат ключови думи. За всеки един бизнес и сайт те са различни. Специалистите на Consult Trade ще проучат, чрез различни инструменти и похвати, кои са най-добрите и най-резултатни ключови думи, подходящи според бизнеса Ви и съдържанието на сайта Ви.

3.Качествено съдържание

3.Качествено съдържание

Текстът, които съдържа сайта Ви, е важен за търсачките. Те не „четат“ изображения, цветове и дизайн, както би ги възприел един потребител. Те се интересуват от текста Ви. Ние от Consult Trade препоръчваме създаване на уникалност в съдържанието Ви – да не взаимствате от конкуренцията, да не копирате едно към едно и да прибавите малко полезни думи и фрази, които да използвате при определяне на ключовите думи. Също така съдържанието Ви трябва да има така наречена стойност, за да не бъде възприето като спам. Специалистите ни ще Ви помогнат да създадете и преработите своите текстове, за да могат да се възприемат и индексират от роботите на търсачките добре и да Ви помогнат по-лесно да стигнете до първите позиции при търсене.

КАКВО ВКЛЮЧВА ОФЕРТАТА ЗА
SEO ОПТИМИЗАЦИЯ?

  • Консултация и анализ

  • Определяне на целите

  • Разработка на съдържанието

  • Позициониране и индексиране

  • Отчет на резултатите

Научи още…

Start typing and press Enter to search