ГРАФИЧЕН
ДИЗАЙН

graphic-design

КАКВО Е
КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ?

Корпоративната идентичност е „лицето“ на дадена компания. Тя носи посланията и излъчването, което фирмата ти желае да покаже пред своите клиенти. Корпоративната идентичност съдържа всички графични елементи, които са ти нужни да станем разпознаваем бизнеса на пазара.

Целта на всяка корпоративна идентичност е да улесни комуникацията, да затвърди бизнес отношенията ти с клиентите и партньорите, и да изгради фирмения имидж. Ние от Consult Trade ще се запознаем в дълбочина с твоя бизнес, идеали и цели, и ще ги интерпретираме в една успешна и добре изглеждаща визия, която да представя компанията ти в най-добрата светлина.

ЗАЩО Е ВАЖНА
КОРПОРАТИВНАТА ВИЗИЯ?

Графичният дизайн е неразделна част от бизнеса. Графичният дизайн играе важна роля като придава професионализъм и тежест на бизнеса ти. Те от своя страна са ключови за първият контакт с потенциалните ви клиенти, които ще започнат да свързват дейността ти с изборът, които си направил за фирмената си идентичност и рекламните ти материали.

КАКВИ СА СТЪПКИТЕ
ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ИДЕНТИЧНОСТ?

1

ЛОГО ИДЕНТИЧНОСТ

Логото е неизменна част от съществуването и процеса на работа на една фирма. Ние от Consulttrade имаме висококвалифицирани специалисти, които ще превърнат идеята ти в незабравим знак сред аудиторията.

2

КОРПОРАТИВНИ МАТЕРИАЛИ

Първия допир с клиента е много важен за последващи работни ангажименти. Накарай го да си спомни за фирмата ти, когато има нужда от продукт или услуга, сходен на твоя.

3

ДИГИТАЛНО ПРИСЪСТВИЕ

Много важна част от цялостната визия е и дигиталното присъствие. По-голямата част от хората вече нямат време да отидат на място в магазина или офиса ти и предпочитат да свършат задачите си онлайн, затова дигиталното ти присъствие трябва да бъде също толкова добро колкото и offline присъствието ти.

КАКВО ВКЛЮЧВА ОФЕРТАТА ЗА
КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ?

  • Анализ и консултация

  • Дизайн на фирмено лого

  • Дизайн на корпоративни материали

  • Развитие на бранда

  • Поддръжка

КАКВО СЕ ИЗИСКВА ОТ ТЕБ?

От теб очакваме да ни информираш с подробности за твоя бизнес, услугите или продуктите, които предлагаш. Разбира се ние от Consulttrade.eu ще ти помогнем с подробни насоки, препоръки и предложения.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Ние ще прегледаме в детайли твоята дейност, ще направим проучване сред твоите конкуренти и партньори и ще изградим имидж, който отговаря изцяло с новите тенденции сред дизайна на корпоративна идентичност.

Ние от Consulttrade ще се погрижим ти и твоя бизнес да се една крачка пред другите.

КАКВО ОЩЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ?

За твое улеснение, след одобрение на целия проект, ние от Consult Trade ще изготвим книга за идентичност (Brand Book). Тази книга ще ти помогне да не изменяш твоята идентичност, защото промяната във веднъж наложената марка, би била опасност за потребителите, които един път вече са се доверили на твоя бранд.

Научи още…

Start typing and press Enter to search