ИМЕЙЛ
МАРКЕТИНГ

file-01

КАКВО Е
ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ?

Имейл (email) маркетингът е един от най-евтините възможности за дигитален маркетинг, които бизнеса ти може да използва и същевременно много ефективен. Той може да служи точно както маркетинга в социалните мрежи или за да рекламираш промоция, намаление или точно избран продукт. Има различни платформи, които може да се използват напълно безплатно до опреден брой имейли.

ЗАЩО Е ВАЖЕН
ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГЪТ?

 • ЗА ДА ИМАШ ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С КЛИЕНТА
  В днешно време отварянето на имейли е рутина на всички хора. В прилагането на имейл маркетинга ти си осигуряваш повече възможности за досег с клиента и неговата последваща покупка.
 • ЗА ДА РЕКЛАМИРАШ КАКВОТО СИ ПОИСКАШ
  Можеш да рекламираш промоции, оферти, статии от  блога ти и дори просто услугите или продуктите ти.
 • ЗА ДА СЪЗДАДЕШ СПИСЪК ОТ ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ
  С твоето имейл съдържание имаш възможност да заинтригуваш хора, които се интересуват от подобен тип продукт или услуга и те да станат твои постоянни клиенти.

КАКВО  МИ ДАВА
ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГЪТ?

1

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА ИМЕЙЛИТЕ

Платформите за имейл маркетинг дават възможност да се обръщаш към всеки клиент поименно.

2

ПРИВЛИЧАНЕ НА НОВИ КЛИЕНТИ

С имейл маркетинг платформите можеш да привлечеш нови клиенти като ги накараш да се запишат чрез форма за записване към твоя имейл бюлетин.

3

ОБРАТНА ВРЪЗКА

Много важна част от имейл маркетинга е да имаш обратна връзка за действията на потребителите след изпращане на имейл кампанията си. Всяка една платформа ти дава статистика за отваряния, кликове и отписвания на потребителите в твоя лист.

КАКВО ВКЛЮЧВА ОФЕРТАТА ЗА
ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ?

 • Анализ на списъка ти с имейли

 • Дизайн на имейл шаблон

 • Седмични имейл кампании

 • Развитие на списъка с имейли

 • Месечен отчет за резултатите

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Нашите сертифицирани специалисти имат опит със спецификата на имейл маркетинга.  Имаме опит с различни начини и похвати, и знаем добре, как трябва да бъде изготвена една имейл кампания.  Ще изготвим твоята имейл маркетинг стратегия и ще осъществим една качествена база данни за потенциални клиенти. Ние сме запознати с промените в закона за защита на личните данни GDPR, и ще се съобразим изцяло с неговите изисквания.

Научи още…

Start typing and press Enter to search