ИЗГОТВЯНЕ НА
СТРАТЕГИЯ

prouchvane

ЗАЩО ДА
ИМАМЕ МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИЯ?

  • ЗА ДА СТЕЕ В КРАЧКА С ЕЖЕДНЕВНИТЕ ПРОМЕНИ НА ПАЗАРА
    В днешно време онлайн бизнеса се развива с всяка изминала минута, затова ние трябва да се информирани във всеки един момент, какви са новостите и как да ги приложим в своята стратегия за развитие.
  • ЗА ДА СЪЗДАДЕТЕ КАЧЕСТВЕН БЮДЖЕТ ЗА РЕКЛАМА
    Край на безсмислените разходи за реклама, време е да създадем ефективна реклама, която да доведе до печалба и сигурна клиентска мрежа.

КАКВИ СА СТЪПКИТЕ
ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГИЯ?

1

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ЦЕЛЕВА АУДИТОРИЯ

Една от първите стъпки, които трябва да предприемете при изпълнението на стратегията си, е да дефинирате ясно таргет аудиторията си. Това е много важно за успешното постигане на крайната цел.

2

АНАЛИЗ НА ТЕКУЩОТО ВИ СЪСТОЯНИЕ

Важен елемент от изготвянето на маркетинговата Ви стратегия е анализът на текущото състояние на Вашия бизнес. Трябва да се вземе предвид всичко, което сте постигнали до момента, както и инструментите, с които сте го постигнали.

3

ВИЗИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА УЕБ САЙТА

Концепцията за развитието на Вашия уеб сайт е важна част от дигиталната Ви маркетингова стратегия. От това зависи дали целият привлечен трафик към сайта Ви ще бъде конвертиран или посетителите ще напуснат без конкретно действие.

4

ОПРЕДЕЛЯНЕ НА МАРКЕТИНГ КАНАЛИТЕ

Трябва да изберете най-подходящите маркетингови канали, чрез които да достигнете успешно до Вашата аудитория и да я ангажирате с продуктите и услугите си, за да постигнете желаните цели.

КАКВО ВКЛЮЧВА ОФЕРТАТА ЗА
ИЗГОТВЯНЕ НА СТРАТЕГИЯ?

  • Определяне на целите

  • Анализ на текущото състояние

  • Изготвяне на стратегия

  • Начини за изпълнение

Start typing and press Enter to search